Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 13 år og forelsket i en på 20. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en 13år gammel jente som har blitt forelsket i en ca 20 år gammel mann. Vi trener sammen så det er ikke så lett å komme seg vekk fra han og jeg har spurt foreldrene mine om jeg kan slutte på treninga men jeg får ikke låv og jeg tørr heller ikke si hvorfor jeg vil slutte, og jeg har vert det VELDIG lenge nå!! og jeg har skrevet masse om han i dagboken min og jeg prøver å finne noen andre men det går ikke!!!! det er bare han!! men jeg har ikke snakket med noen venner om dette for jeg synte bare at det er for flaut!!! så plis hjelp meg!!!

SVAR

Besvart 09.10.2016 11:27:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle