Hopp til hovedinnholdet

En gutt jeg liker ønsker å bli sammen med meg, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!Jeg er en jente på 13 som har vært forelsket i en gutt i snart 6 måndter. Jeg går nå i 8. og han går i 10. Greia er det at vi har holdt på åsså en dag så sto vi plutselig å klina og etter den dagen ville han ikke snakke med meg mer? Han ville ikke at folk skulle vite at han hadde snakka med meg osv.. Jeg skjønner jo at det er litt flaut at jeg er 2 år mimdre osv men uansett. Plutselig fikk jeg vite at han snakka med en annen jente å var mye med hu osv. åsså møtte jeg han en dag å da hadde vi øyenkontakt hele tia. og for noen få dager siden sendte han meg meldig å sa han plutselig ville snakke igjen. Han innrømte at han hadde savna meg og at han ahdde følelser for meg den gangen men han var usikker. så nå vet jeg ikke hva som skjer lengre og jeg liker forsatt denne gutten men alle vennene mine sier jeg må droppe han men det er vanskelig. trenger hjelp!! Vet dette ble veldig komplisert men det er det og så.. håper på svar:)

SVAR

Besvart 05.12.2016 17:07:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle