Hopp til hovedinnholdet

Jeg har alltid hatt litt annerledes interesser en de på min egen alder. Jeg interesserer meg mer for "voksenting". Hvorfor er det slik?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har alltid hatt litt annerledes interesser en de fleste på min alder og har alltid vært mer med de voksne enn folk på min egen alder. F. Eks. hører jeg hører på musikk og leser bøker som få på min alder gjør, i tillegg til at jeg interesser meg for "voksen-ting". Problemet mitt er at jeg bare får følelser for eldre menn. Jeg synes det er dumt, for det kan aldri bli noe mellom oss uansett. Akkurat nå har jeg veldig sterke følelser for læreren min. Vi har et veldig godt forhold, og jeg vet han er veldig glad i meg, bare ikke på en romantisk måte. Det gjør egentlig ganske vondt, for jeg er veldig glad i han. Tro meg, jeg prøver å like folk på min alder, men vi har absolutt ingenting til felles og jeg synes bare ikke de er attraktive. Hvorfor er der slik?

SVAR

Besvart 18.12.2016 14:09:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle