Hopp til hovedinnholdet

Vennen min sier han liker meg, hvordan kan jeg vite om han snakker sant?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente på 12 som er sykt forvirra! En gutt som jeg har hvert god venn med lenge, var jeg med på en klubb. Han tulla med mange , inkludert meg. Han er en veldig god venn, men har aldri sett på han mer som venn. MEN, nå har han sakt han liker meg! Men mange sier han liker mange! Og jeg begynner å bli forelska i han! Liksom er så forvirra! Han er 2 år eldre en meg. Altså jeg går i 7. og han i 9. vet ikke hva jeg skal tro på! Han sa han koste deg med meg på klubben og at han har likt meg lenge! Er syykt forvirra og vil ikke bli mer skuffa eller såra!

SVAR

Besvart 24.01.2017 21:46:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle