Hopp til hovedinnholdet

Liker en eldre gutt, men er usikker på om jeg vil bli sammen med han

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg liker en gutt som er 4 år eldre enn meg og han liker meg og. Men jeg vet ikke om jeg vil bli sammen med han siden han har gjort alle ting før og sånn og jeg er så redd han blir skuffet over meg eller noe sånt. Også vet jeg ikke om jeg heller vil vente til jeg finner en jeg liker på min alder. Tusen takk for svar

SVAR

Besvart 26.01.2017 14:22:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle