Hopp til hovedinnholdet

Vi er begge utrolig forelsket, men hun er seks år eldre enn meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg møtte en jente på rehabilitering for 3-4 måneder siden. Vi kom fort i prat og oppdaget at vi delte mange interesser og hadde samme den samme smaken for musikk og bøker. Vi har en helt utrolig kjemi og jeg har aldri hatt bedre kontakt med noen før. Etter at rehabiliteringen på 4 uker var ferdig dro vi hvert til vårt, men på grunn av dagens fantastiske teknologi holdt vi kontakt via E-post og chattetjenester. Etter noen uker med kommunikasjon på dette viset kom det på en eller annen måte at hun hadde følelser for meg. Jeg er kjempeforelsket i henne og er ikke bare tiltrukket av utseende hennes, men også personligheten som er helt fantastisk. Med kleine ord klarte vi begge å få fram hvilke sterke følelser vi delte for hverandre og siden den gang har samholdet vårt bare styrket seg mer og mer. Jeg føler jeg blir mer glad i henne hver dag som går, jo mer jeg prater med hun. Det er bare ett problem som jeg, og hun, sliter med. Hun er nemlig 6 år eldre enn meg (jeg er 15, hun 21) v

SVAR

Besvart 05.02.2017 13:29:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle