Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg fortelle mamma om gutten jeg holder på med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei! Jeg har et lite problem. Ikke det største, men jeg sitter litt fast akkurat nå. Før jeg starter, vil jeg bare si at jeg blir 16.år i løpet av februar. Men saken her er at jeg holder på med en gutt, han er 20.år. Vi bor nærme hverandre, og har fått veldig god kontakt. Alt er supert, og vi har holdt på en god stund. Det eneste som stopper oss er min mor.. Jeg vet ikke helt hvordan hun vil reagere, siden det er 4/5 år mellom oss. Jeg skjønner at hun er redd for meg osv, men jeg har sterke følelser for han. Jeg vet ikke hvordan jeg kan fortelle det til mamma. Jeg synes selv at selvom jeg er 16, og han 20. at det ikke er så gale, siden i mine øyne begynner det å bli vanligere å bli sammen med folk som er eldre... Så det jeg egentlig lurer på, er hvordan jeg kan si det til mamma på en grei måte? og hvordan hun kan godta det. Takk for svar! :)

SVAR

Besvart 22.02.2017 12:33:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle