Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt, men han svarer meg så seint. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er forelska i en gutt. Han er 17 og jeg 14 altså to år mellom oss, jeg føler jeg har geid å dytte ha vekk men er ikke sikker...han er treig til å svare, og i går klikka det helt for meg... han la ut et bilde å snap hvor det sto "to månder med denne jenta" med hjerter og greier... det er liksom halvsøstra hans.... fant det ut år jeg spurte og jeg er så er jeg jævelig følsom i tilleg... og jeg aner ikke om jeg har mista han.... så jeg spurte om jeg hadde mista han og han sa "ikke ennå" så nå aneer jeg ikke....han har vært jævelig treig til å svare osv....så hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 28.03.2017 21:43:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle