Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en av lederne på sommerleir

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 år som forelsker seg sjelden, men når det skjer er jeg helt på knærne! I to somre har jeg vært på en sommerleir der jeg opplevde å bli forelska i en leder på 25! Jeg og han har masse til felles og jeg klarer absolutt ikke å tenke på noe annet! Jeg prøvde å møte han så ofte som mulig på de aktivitetene han jobba med. Vi snakka mye sammen de gangene vi møttes fordi vi hadde felles interesser for den sporten. Jeg var med en større vennegjeng på den leiren og han "flørta" på tull med oss flere ganger. Nå møtes aldri, og vi snakker ikke så mye heller. Prøver å stalke han og møte han "tilfeldig", men han bor ikke i Oslo. Vi er venner på Snapchat og Facebook og noen ganger sender vi snaps til hverandre bare på tull. Jeg er så lei av å høre fra vennene mine at det er feil.. forstå meg rett, HAN er ikke interessert i meg.. jeg er jo bare et "barn" i hans øyne. Han er jo på en måte som en lærer siden han underviste oss i en aktivitet. ANER IKKE HVA JEG SKAL GJØRE!

SVAR

Besvart 07.04.2017 22:02:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle