Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt som som er 2 år eldre enn meg. Er det stor aldersforskjell? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 8 ende og jeg er skikkelig forelska i en i 10 ende. Han vet det ikke og vi snakker litt sammen på snap, men ikke så mye. Er 2 år stor aldersforskjell? Foreldrene mine ville aldri tillatt det og hvis de hadde det, hvordan kan jeg ta kontakt med han som ikke bare er på snap? TRENGER HJELP!

SVAR

Besvart 23.04.2017 21:50:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle