Hopp til hovedinnholdet

Har dere tips til hvordan jeg kan gå fram i forholdet mellom kjæresten min og meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17 år (blir 18 i sommer). For f.eks en mnd siden hadde jeg aldri trodd jeg skulle få kjæreste, men for ca 2 mnd siden ble jeg kjent med en fantastisk gutt! Vi møttes etter å ha pratet ca 6 uker (gikk utrolig fort ja, men det føltes rett osv) på the gathering, og fikk veldig god kontakt i virkeligheten også. 2 dager senere møtte jeg han igjen, han var så snill og kjørte 1 time kun for å møte meg <3 Vi var sammen hele dagen og før vi måtte skilles spurte jeg han om vi skulle bli sammen og han sa ja, er utrolig glad for tiden. Men problemet er at ingen av oss har hatt kjæreste før så jeg blir litt usikker på ting. F.eks hvordan skal jeg gå frem for å kysse han ? Btw han er 3 år eldre enn meg, altså 20. Jeg har ingen problemer med alderen, men vil tro han er litt mer klar for ting.Trenger litt tips til hvordan jeg kan gå frem med ting osv, møter han i sommer, (langdistanse på 5 timer) + hvordan skal jeg fortelle mine foreldre at jeg har kjæreste?

SVAR

Besvart 01.05.2017 21:10:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle