Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg fortelle han at jeg har følelser for han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 16 år som har blitt kjent med en mye eldre fyr. Vi kommer veldig godt overens og deler mange interesser. Vi har snakket utrolig mye sammen, men mest på nett. Han har innrømmet for meg at han har følelser for meg, men at han er klar over hvor vansklig det er siden han er mye eldre enn meg. Jeg har følelser for han også, men har ikke turt å si det til noen. Han bor ganske langt unna meg så jeg ser han ikke så veldig ofte (Pga arrangementer innenfor felles interesse) Hva burde jeg gjøre, burde jeg fortelle ham at jeg har følelser for han også? Hilsen en svært forvirret jente.

SVAR

Besvart 10.05.2017 17:15:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle