Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i flere gutter, hva skal jeg gjøre? Og flere spørsmål.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har noen spørsmål: 1. Jeg er forelska i to stykker og jeg aner ikke hvordan jeg skal få dem til og like meg? 2. En gutt spurte meg om jeg ville bli sammen med han hva skal jeg gjøre liker ikke han så godt på den måten så? 3. Jeg er forelska i en gutt som er 17. Og han i meg men hva skal jeg gjøre? Vi bor ganske langt unna hverandre så ja. Men kan jeg bli sammen med han pga alder? 4. Jeg får bare vondt i hode av hele greia hva skal jeg gjøre? Sliter mye med stress

SVAR

Besvart 25.05.2017 16:13:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle