Hopp til hovedinnholdet

Er 3 års aldersforskjell for mye når jeg er 14 og han er 17?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år som er forelsket i en 17 åring! Er dette for mye? Vi går på teater i lag å han er moden for alderen. De fleste vil nok tenke at hvis han ble sammen med meg er det eneste han ser i meg noe seksuelt? Men han er ikke sånn! Og jeg er klar over den seksuelle lavalderen og står for mitt? Men er dette innafor? Jeg er så forelsket kan jeg ha en sjangs? Å jeg er også bekymret for hva foreldrene mine vil si til dette, hvis det blir noe av da. (Dette er ikke sikkert). De fleste som leser dette vil sikkert tenke at jeg er naiv som tror han ikke bare "bruker" meg. Men jeg skjener fyren og hvis han ikke godtar et nei, så er han ikke forelsket i meg. Håper på svar! Tror dere dette er akseptabelt for foreldrene mine? Er veldig forvirrer så ville vært godt med et svar. Tusen takk på forhånd❤

SVAR

Besvart 19.06.2017 16:22:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle