Hopp til hovedinnholdet

Liker en jente som er fire år eldre enn meg, men lurer på om aldersforskjellen er et for stort hinder?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker en jente på 22 år, og jeg tror hun liker meg også Vi har ikke snakket så mye sammen da, men jeg tenker på henne hele tiden. Hun bor litt langt vekke fra meg, så jeg får ikke ha så mye kontakt med henne. Men det største problemet jeg tenker på er aldersforskjellen mellom oss, vil folk synes det er rart? Vil det bli et problem i lengden? Vet jo at det er fem års aldersforskjell mellom min mor og far, men der er mamma yngst. Har det, eller burde det ha noe å si om det er mannen eller dama som er yngst? eller er det bare kulturelt liksom? Er jeg bare en dust som kan tro at en jente som er 4 år eldre enn meg kan like meg? Jeg tror jeg er litt moden for alderen da, men jeg bare lurer på om aldersforskjellen er en stor hindring for at jeg skal prøve meg på henne, kan det hende hun synes det er rart?

SVAR

Besvart 15.08.2017 14:44:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle