Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg fortelle mamma at jeg er sammen med en som er 30 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ung.no. Jeg er en jente på 17 år som er veldig seriøs med en på 30. Vi møttes på fest, å har felles venner i alle aldre mellom oss. Vi finner på ting ofte, å vi har blitt forelsket. Vi tenker å holde veldig lav profil fram til jeg fyller 18, men det er vanskelig.. Vi snakker ofte om følelser å begge vet at aldersforskjellen er stor, men hva skal man gjøre når dette er ekte kjærlighet? Har aldri vært med noen som har behandlet meg så bra før, å vet han ønsker meg, å bare meg. Mitt spørsmål er; Hvordan kan jeg fortelle mamma om dette? Jeg å mamma er veldig «close» men er fortsatt veldig redd for reaksjonen hennes. Det var ikke noe problem for henne da jeg var med en som var 8 år eldre enn meg. Håper på svar snarest. Mvh dødsforelsket 17-åring.

SVAR

Besvart 15.10.2017 14:22:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle