Hopp til hovedinnholdet

Det er en gutt jeg liker utrolig godt, men det er fem år mellom oss og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en 15 år gammel jente. Jeg har holdt på en stund med en som kommer fra ålesund og jeg er fra trondheim. Jeg har alltid trodd at han var 98 og jeg 02. Som vil si at han er 19 og jeg 15 år gammel. Men idag fant jeg ut at han er 20 og er 97. Jeg liker han utrolig mye og en gutt har aldri vært snillere mot meg. Han bryr seg om meg og er alltid der for meg når jeg trenger han. Men jeg blir så frustrert fordi jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er jo tross alt 5 år mellom oss. Jeg trenger hjelp, vær så snill å si hva jeg burde gjøre. Jeg vil liksom heller ikke såre han. Fordi jeg hater å såre mennesker jeg er glad i:(((

SVAR

Besvart 01.11.2017 10:16:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle