Hopp til hovedinnholdet

Jeg får en rar følelse i kroppen når jeg ser leirlederen vår som er 18 år, hva kan jeg gjøre for å få bort denne følelsen? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vert på en del leirer hvor jeg har møtt mange hyggelige folk og fått noen venner. men det er en av lederne der som er 18 og jeg vet ikke hva det er og jeg kjenner han ikke noe særlig men har utvelksla et parr ord. Jeg visste ikke hvilken kategori jeg skulle velge men tror jeg valgte riktig-ish. men hver gang jeg ser han får jeg en rar følelse i magen og det eneste jeg tenker på er hvordan jeg kan prøve å bli kjent med han og jeg prøver å få øyekontakt så ofte som mulig men det blir etterhvert bare kleint. det ser ut som han bare ser på meg som en liten creepy stalker småunge men hver gang jeg ser han og etter jeg har kommet hjem gråter jeg og vil at følelsen skal gå bort. jeg vil ikke føle dette hver gang jeg er nær han og siste gangen jeg ser han før jeg flytter kommer til å bli nå til helgen. har dere noen tips for at denne følelsen kan gå bort? jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og det er vanskelig. han er perfekt men jeg vil ikke føle dette for han. håper dere har noen tips.

SVAR

Besvart 17.11.2017 11:21:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle