Hei. Gutt på 18 og jente på 13 har vært kjærester i det skjulte i 5 mnd. Nå har foreldrene våres fått greie på dette, og vil nekte oss å være sammen. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hei. Gutt på 18 og jente på 13 har vært kjærester i det skjulte i 5 mnd. Nå har foreldrene våres fått greie på dette, og vil nekte oss å være sammen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Gutt på 18 og jente på 13 har vært kjærester i det skjulte i 5 mnd. Nå har foreldrene våres fått greie på dette, og vil nekte oss å være sammen. Vi har ikke hatt noen seksuell omgang, da dette er helt uaktuelt. Moren hennes sier at dersom dette fortsetter, vil hun anmelde meg. Kan hun anmelde meg for å være sammen med datteren hennes, når vi ikke har seksuell omgang? Blir det noen sak da? Jeg har grått i 2 dager, jeg er helt fortvilet. Mange tror at dette er bare noe fjortisgreier, men selv om hun er 13 og jeg er 18 så er det ekte! Jeg elsker henne, og jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Jenta mi, stakkars, er helt ute av seg hun også. Hva gjør vi? Bør vi avslutte alt, eller bør vi stå på vårt og holde sammen?
account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer