Hopp til hovedinnholdet

Jente på 17 år som holder på med en som er 23 er dette drøyt? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 17 år som holder på med en som er 23 er dette drøyt? jeg har ei venninne som mener at dette ikke er så ille. men når jeg var 15 så var jeg i lag med en som var 17 og det var tydeligvis drøyt?? jeg møtte han på en venninne tur til oslo og selv om han e 23 så er vi like moden og har samme interesser. han kommer da oppover for å besøke meg i nord norge etter jul og skal da være hær i 1 uke. men jeg er litt bekymret over reaksjonen til foreldrene mine.. pappa er selv ilag med ei som er 18 år yngre og de er gift og har unger. så 6 år er vel ikke så ille?? hvis du har/hadde en datter på 17 som var ilag med en som var 23 hadde det vært greit??

SVAR

Besvart 15.12.2017 11:06:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle