Hopp til hovedinnholdet

Er han for ung? Er redd for å bli baksnakka..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg forguder dere for å ha en slik side for ungdom som trenger hjelp og noen å snakke med.

jeg er en tiende klassing som er blitt forelsket i en åttendeklassing. han er minst like forelsket i meg, og vi har det kjempebra sammen, men vi har holdt det sjult i over en måned. det er vanskelig å holde det sjult, men jeg ville d. jeg har vært sammen med en niendeklassing før, og om jeg sier jeg holder på med en åttendeklassing er jeg kjemperedd for at alle skal mobbe meg, baksnakke meg og tenke at "hun får seg ikke noe annet enn mindreårige" og at jeg er taper av den grunn, det er slik jeg tror venner og andre sier, uansett hvor gode venner de er. de støttet meg ikke særlig da jeg var sammen med han i niende. og det er jo ikke akkurat vanlig for jenter å finne seg mindreårige, men for gutter derimot er dette en helt annen sak.

hittil har jeg og han åttendeklassingen hatt det bra, vi har holdt oss fra hverandre på skolen, men vi har besøkt hverandre hemmelig ofte, ringes hver kveld og han er det nærmeste jeg vet om som perfekt gutt. jeg tar ofte feil om gutter med at jeg tror alle jeg finner er bedre enn den forgie, men han her er virkelig noe for seg selv, og ganske klok for aldern. han blir fjorten i juni, jeg blir seksten i desember.

nå har vi kommet til det punktet hvor han også har tenkt at det ikke vil fungere sånn som vi holder på nå. han vil enten at vi blir kjærester offesielt, eller at vi ikke kan holde på lenger, noe jeg skjønner veldig godt. men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! jeg vil bare fortsette sånn som vi har gjort, men jeg er enig med han. hva skal jeg gjøre? jeg trenger desperat hjelp snarest mulig. er han for ung? hva skal jeg gjøre med vennene, og han? jeg har så lyst å bli sammen med han, vi er jo nesten det, bare at ingen vet det. for jeg er så utrolig redd for de andre.

hilsen en forvirret jente

SVAR

Besvart 25.01.2009 19:07:07
account_circle