Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei jente som er nettopp blitt 15 (desember) og jeg har greid for andre gang å bli forelsket i en mindreårig, men denne gangen en som er to år yngre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er så glad for at dere har denne siden, tusen takk!

jeg er ei jente som er nettopp blitt 15 (desember) og jeg har greid for andre gang å bli forelsket i en mindreårig, men denne gangen en som er to år yngre. han er født i juni så det er to års forskjell. vi startet som gode venner, til å bli bestevenner og i en måned har vi greid å holde i sjul fra alle andre at vi holder på. vi er nesten sammen for vi har klinet mange ganger og vært hos hverandre hemmelig.

jeg har villet holde det sjult fordi jeg er så utrolig redd for hva alle andre vil si om de finner ut at jeg holder på med en 8.klassing! jeg kjenner omtrent alle i 10. og 9. men ikke så mange i 8. han gutten jeg er forelsket i er minst like forelsket i meg, og jeg synes han er mye mer moden enn de andre i hans klasse. vi ringer hverandre nesten hver kveld, og stoler på hverandre 110%. vi holder oss unna hverandre på skolen, noe som går bra. men nå har vi kommet til det punktet hvor vi må finne ut om vi vil gå fram med det offentlig, eller om vi skal slutte å holde på. jeg har grått i hele dag fordi jeg er så frustrert! vennene mine støttet meg ikke særlig da jeg var sammen med en i 9., men det gikk bra. jeg blir kjempelei meg hvis jeg bare må droppe han, men jeg vet at alle kommer til å baksnakke meg, og jeg kommer til å bli det store temaet en lang stund framover om jeg hadde sagt det. andre vil jo si at det er cred for han å være sammen med ei eldre, men for jenter er ikke det normalt. jeg skulle liksom funnet en eldre, og selv om jeg sikkert kunne, har jeg funnet han.

hver så snill å svar fort! jeg trenger hjelp før jeg må si ifra til han! skal jeg satse på han å bli maksimalt baksnakket? eller droppe han jeg er forelsket i, og få kjærlighetssorg, men ingen vil få vite noe?

hilsen frustrert jente

SVAR

Besvart 02.02.2009 23:18:54
account_circle