Hopp til hovedinnholdet

Har snakket med en jente som er mye eldre enn meg, men hun vil ha pause.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg liker en jente som er rundt 27 år gammel, det vises seg at hun har visst interesse på ukjente måter som at hun har tittet en del på min bruker om det er fb og/eller insta avgjører ikkje eg. Hun ønsker seg pause I NOEN ÅR :// og sikkert fordi for å unngå følelser for meg hvis det var det, siden hun synes alderforskjellen var "ganske crazy" og hun sa at hun og meg snakket masse. Hun bor visst i Romania, Jeg tenker å reise til henne innen en veldig rask tid om jeg skal i snart ? har sendt henne melding om å komme til henne med å vente til sommeren eller våren. Men tenker hvis jeg ikke får svar at jeg reiser til henne til et event og har en gave hun vil elske, men hva er risikoen og blir hun glad eller skuffet ? har tenkt over hvis jeg var i den situasjonen og jeg ville reagert ikkje serlig dumt, men blitt heler glad. Hvis jeg gjør det reiser jeg for jeg savner hennes smil og glede og jeg reiser altså med kjærlighet hvis jeg gjør det

SVAR

Besvart 25.01.2018 02:16:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle