Hopp til hovedinnholdet

Hun er forelsket i læreren, men vil at det skal ta slutt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 13, og er ekstremt forelsket i læreren min. Har lest igjennom noen tidligere spørsmål om dette temaet, og har virkelig prøv å sagt til meg selv at dette aldri kan bli noe av. Men hver gang jeg ser han kribler det i magen, og jeg klarer ikke slutte smile. Han er 25, så aldersforskjellen er også et problem. I tilleg til at han er læreren min, og at det aldri kan bli noe av:( Føler meg bare så hjelpesløs. Jeg var prøvd alt, jeg virkelig prøvd å komme over han. Men det funker ikke. Han har samboer og venter barn, ig jeg merker at keg blir veldig sjalu. Noe som jeg igså gjerne vil få bort. Dette er vel egentlig ikke et spørsmål, men trengte bare å få det ut. Og hvis du/dere har noen tips til hvordan jeg kan komme over han så vil jeg gjerne vite Jente 13

SVAR

Besvart 07.02.2018 14:05:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Vært forelska i treneren eller en lærer?

...og hvordan taklet du det? Del dine erfaringer og tips med andre i kommentarfeltet.

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle