Hopp til hovedinnholdet

En jeg har truffet ignorerer meg nå

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et lite problem og jeg starter å bli veldig lei.....Jeg la til en eldre mann (født 1993) på Snapchat og vi starta å prate. Vi pratet og pratet hele tiden også bestemte vi oss for å møtes. Han jobber i den kommunen jeg bor i og han nektet for å ha samboer (noe som jeg forsto at han senere hadde) så det var like så greit å bare møte han for å se hvordan han var. Vi fortsatte og prate og da kom det en snap hvor det sto at han liker meg. Vi fortsatte og prate med hjerte-emojier og jeg forelsket meg i han jeg også. Vi møttes oftere og han kom på besøk og da startet vi å ha sex. Men vi «kranglet» litt fordi jeg har dårlig selvtillit også trodde jeg at det var et problem, og da gikk det nedover i fra der. Vi pratet ikke så mye mer, og jeg spurte hvorfor og da sa han at han ikke ville bruke meg og at han følte at han ikke var bra for meg...nå ignorerer han meg uansett hvor vondt han vet jeg har det....liker han meg ikke mer? Hva kan jeg gjøre for å få han til å like meg igjen?

SVAR

Besvart 10.02.2018 17:52:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle