Hopp til hovedinnholdet

Redd for hva foreldrene mine vil si om kjæresten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på snart 15 år. Jeg er sammen med en gutt som blir snart 13 (2 år yngre). Vi er sammen via nettet da han bor langt unna. Vi har kjent hverandre i snart 2 år og har vært sammen i snart 4 mnd. Han er veldig moden for alderen, selvom han ser ganske liten ut. Jeg vil møte han i ferien, men er redd for hva foreldrene mine skal si. Vi er ca like høye, men jeg ser fortsatt en del eldre ut. Er redd for hvordan foreldrene mine reagerer siden jeg alltid har sagt det kun er 1 år i mellom oss.. Men jeg er lykkelig forelsket i han og han er forelsket i meg. Forholdet tar nok ikke slutt med det første da det er solid, og en eller annen gang må de vel møte han? Har dere noen råd å gi meg?

SVAR

Besvart 26.02.2018 22:06:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle