Hopp til hovedinnholdet

Er det rart å gå på date med en som er fire år eldre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har seg sånn at en gutt begynte å skrive til meg for litt siden. Vi har en god kjemi og virker som om vi klaffer godt sammen. Han ba meg ut på en date, og jeg sa jeg skulle tenke på det. Har lyst. Men en ting: Jeg er født i 00, og han er født i 96. Jeg personlig bryr meg ikke så mye om at d kun er 4 år. Men bryr meg om hva andre tenker om det. Spurte litt venner og en var negativ til det og sa at eldre gutter er ute etter "en ting" om de går etter yngre jenter, mens de andre jeg spurte brydde seg ikke no særlig. Klsrer ikke slutte å tenke på det fordeom, hva med familie og slekta? I tillegg hvis vi blir sammen er det den første ordentlige kjæresten jeg har hatt. Hva synes dere? Er det rart å like/holde på med en som er 4 år eldre?

SVAR

Besvart 28.02.2018 08:38:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Slik planlegger du daten din

En date trenger ikke å være komplisert. Ungdomsredaksjonen har samlet mange tips til aktiviteter dere kan gjøre, og steder å dra på date.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle