Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg ignorere han eller har vi en sjanse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et lite problem. Jeg er snart 16 år og går på speidern. En av speiderlederne mine er 8 år eldre enn meg. Jeg har en sterk følelse av at han er forelsket i meg. Han ser på meg konstant og skal alltid legge armen sin rundt meg. Moren min sa til meg for litt siden ut av det blå at han var forelsket i meg. Jeg er forelsket i han. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Han bor for tiden i Bergen, så jeg har ikke sett han på en stund. Han flytter hjem til våren. Jeg syns det er problematisk slik det har blitt. Jeg liker han veldig godt, men syns det er veldig kleint når han skal ta på meg hele tiden. Jeg vet ikke hvordan dette kommer til å utarte seg videre. Jeg blir stadig eldre, så aldersforskjellen blir mindre synlig og akseptabel, og han tørr mer. Jeg er redd for at de andre voksne skal legge merke til det, men samtidig vil jeg bare være med han. Jeg er forelsket i han, og jeg tror det er gjensidig. Skal jeg ignorere han? Eller har vi en sjanse?

SVAR

Besvart 20.03.2018 16:32:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle