Hopp til hovedinnholdet

Har kjærlighetssorg etter at jeg er forelsket i giftet seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Alt startet da jeg skulle til vennen min for å kjøpe mat! Også plutselig så ser jeg en gutt jeg ikke kjenner og vi fikk øye kontakt også gikk han opp til mg og ville snakke litt, men jeg ble redd og dro bare. Jeg tenkte på gutten lenge den dagen! Men det var ikke positive tanker, tenkte æsj han er skummel osv.han er 21 og jeg er 17. Etter den dagen så ble jeg forelsket i han da jeg så han 3 dager etter i byen, jeg bor i Oslo BTW. Jeg ble betatt av han veldig fort, unaturlig fort. Og han bodde 5 min unna huset mitt jeg var gal etter han men vennene mine tenkte jeg crushet han bare men jeg hadde aldri følt sånn før, dt var ekte og jeg følte det. Hver gang vi gikk forbi hverandre vi hadde øye kontakt. Men etter 7 måneder han giftet seg, og helt siden da jeg var knust. Var knust før det Også. Gråtet hver dag på grunn av han, jeg det er ikke normalt. Men det verste er han ble naboen min med kona hans. Klarer ikke å glemme han dt har gått 1år snart, han påvirker livet mitt

SVAR

Besvart 25.03.2018 11:43:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle