Hopp til hovedinnholdet

Betyr aldersforskjell noe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har truffet en gutt som er kjempesnill. Han har fantastisk personlighet og behandler meg veldig bra! Jeg tror han liker meg og jeg tror jeg liker han. I går klinte vi. Problemet er at jeg er snart 17, mens han ble 21 i april. 4 år eldre liksom. Jeg har løyet til foreldrene mine og sagt at han går på VGs i Jessheim og er 18 år. Jeg tørr ikke si hvor mye eldre han egentlig er. Jeg er veldig redd for at jeg ikke får være med han hvis jeg sier sannheten. Han er verdens snilleste, morsomste og vi ler så mye sammen. Vi er like rare begge to og jeg vil ikke gi slipp på han. Hvordan kan jeg ordne opp i dette og er alder bare et tall? Hvor ille er det at han er såpass mye eldre?

SVAR

Besvart 09.05.2018 13:38:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle