Hopp til hovedinnholdet

Venner gjennom  sosiale medier. Mamma vet og vil ikke at vi skal fortsette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal kalle dette men tar Lov og rett. Ok, jeg fik Ken venn på Snapchat som var tydeligvis 3 år eldre enn meg. Og vi ble veldig nærme venner og er rett og slett ett par i dag. Han blir 18 snart og ja. Vi har vært sammen før men han slo opp for han ble full og behandlet meg dårlig. Etter en grusom land tid etter alt snakker vi og han beklaget seg meget. Vi ble sammen igjen og prøver nå men mamma har vist om dette og likte det ikke. Da vi slo opp sa hu jeg ikke skulle være noe mer med han mener er sammen igjen. Jeg kan ikke fortelle mamma eller familien om han fordi vi er Kristene og de er strenge så jeg må vente på han. Siden ham er 18 er han voksen snart og jeg er litt sånn redd for alt mulig fordi jeg er kjempe glad i han og jeg vil møte han på ekte og alt det der. Men dere ser mine problemer plz gi meg noen råd

SVAR

Besvart 30.05.2018 19:02:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle