Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en som er 2 år yngre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Måtte velge emne venner for det sto ikke forelskelse noen sted men nok om det. jeg er 17 år altsa 01, men jeg har mange venner som er 03, noe som er veldig koselig. MEN! jeg har en kompis som er 03. Har vert venner i 2 år nå, og jeg har alltid elsket å være med han Men jeg har det siste året følt det på en annen måte når vi møtes. Når han gir meg en klem så vil jeg også kysse han noe jeg ikke kan, og jeg tørr ikke å si det til han. Jeg har nevnt det til en venninnde av meg og hun sier bare " vi skal være kjærester og like gutter som er eldre enn oss ikke yngre" men jeg kan jo ikke bestemme hvem jeg elsker. mitt spørsmål til dere er: HJELP! hva skal jeg gjøre med han? Skal jeg bare holde munn? Skal jeg høre på venninda mi? blir det feil om jeg er keen på en som er 2 år yngre? Håper på svar så fort som mulig;)

SVAR

Besvart 29.05.2018 23:25:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle