Hopp til hovedinnholdet

Betyr det noe at han sendte meg et magebilde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk magebilde av en gutt tilfeldigt, og jeg lurer på om det kan bety noe? Denne gutten er jeg forelsket i. Vi prater ikke så mye sammen på snapchat lenger, men det hender det at det er ofte han som sender en snap først, og svarer jeg ikke på første snap, så sender han enda en. Han sier til vennene sine at han ikke kan date noen som er 3 år yngre enn han siden de er «for småe « mener han da, men blir han forelsket i 03, så sku han satse på det sa han. Jeg er 03 og han er 00. Vi har alltid gode samtaler når jeg møter han. Det er ofte jeg tar han i at han ser på meg, og at vi begge får øye kontakt, men at vi ser fort vekk igjen. En dag da jeg fortalte til han at jeg var forelsket i han, så var han skikkelig i sjokk og skulle virkelig snappe masse med meg, men tilbake til magebildet nå!<3 Vurderer å spørre ham om hvorfor han sendte det magebildet, fordi akkurat han der, er veldig VELDIG hard to get! Håper på tips/hjelp/godt svar. Med vennlig helsing jente 14.

SVAR

Besvart 01.06.2018 00:38:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle