Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i speiderlederen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har forelsket meg i speiderledern min. Han er åtte år eldre enn meg. Siden vi er en gjeng med bare eldre ungdommer har han ikke en slik voksenroller ovenfor meg. Jeg vet ikke om han liker meg tilbake, men han stryker meg ofte på ryggen og holder rundt meg. Jeg tar han ofte i å se på meg. Jeg føler at han bryr seg om meg. Vi er to jenter, resten gutter. Han oppfører seg bare slik ovenfor meg, og ikke hun andre. Dette har vi to snakket om. Vi har en god tone, og vi bryr oss om hverandre. Når han tar på meg blir jeg helt varm inni meg. Jeg føler på forbudte følelser. Hvordan er det jeg kan slutte å like en person? Han bor langt unna, så jeg ser han bare i sommerhalvåret. Om vintern har jeg glemt han litt, men når jeg ser han igjen blusser følelsene opp. Hvis han liker meg tilbake, er det da greit å innlede et forhold? I så fall hvordan er det jeg kan slutte å like han?

SVAR

Besvart 08.08.2018 20:11:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle