Hopp til hovedinnholdet

Hei har et maga problem her=( meg og en jente holdt på i sommer og fikk ikke være sammen av foreld...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei har et maga problem her=(
meg og en jente holdt på i sommer og fikk ikke være sammen av foreldrene siden hun er 14 og jeg 18. det det endte med at vi begge ble gsnke knust for vi hadde blitt veldig god kjent og fikk veldig store følelser for hverandre=)
gikk en stund og jeg spurte om hun fortsatt hadde følelser for meg men da sa hun at hun var helt over meg=( jeg var knust å deprimert i mangen uker og måneder og livet var liksom ingenting=( mn så begynte det å bli bra igjen og jeg levde livet og begynte å treffe en annen jente som da er 16=) synest hun er veldig kul og grei da=) men så snakte jeg emd hun eksen min på msn da og så hadde hun problemer med noe og så sa jeg at jeg ville hjelpe henne og at hun kunne snakke om det med meg. da sa hun at hun aldri var komt over meg og at hun fortsatt har følelser for meg=) dette kom da som ett sjokk for meg og hun prøvde å snakke med moren men moren neket fortsatt på at vi kunne være sammen=(.
jeg lurer på om jeg burde satse på hun 16 åringen eller vente til eksen min er gammel nokk og så være sammen med hnne? jeg elsker fortsatt eksen min og vil vente på henne men tror det vil bli vanskelig=(?
lurt på om jeg også burde spøørre eksen min om hun var med på å vente på hverandre og at vi kanskje sånn av og til kunne møttes å være i lag og kose å sånn:d lurte på om du syntest det kunne være en ide?
jeg føler også det er galt å gå på hun 16 åringen når jeg elsker en annen, blir liksom som jeg bruker henne og det vil jeg ikke=).

hilsen og veldig forvirret og forelsket gutt.

SVAR

Besvart 07.04.2009 09:08:37
account_circle