Kan en 18 åring bli straffet for å ha sex med en 14 åring? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan en 18 åring bli straffet for å ha sex med en 14 åring?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei 14 år å jeg begynner å like en 18 År gammel gutt han liker meg å han er jævlig snill hyggelig og en jævlig god venn, kan snakke med han om alt og han er morsom han er ikke den peneste men bryr meg ikke . Har snakke sammen med han i 7 måneder og har møttt han flere ganger med venner på Lan og sånn men kan ikke bli sammen med han mamma og pappa hadde klikka og det hadde broren min å. En av vennene mine sa kanskje han er pedofil men pedofile liker jo pre pubecent men jeg fikk mensen når jeg var 10 har 70D i bh størrelse er 160 og 53 kg, og alle jeg møter sier jeg ser og oppfører meg mye eldre selv legen glemte jeg var 14 å fikk studentrabbat flere ganger.. og vis jeg skal ha en seriøs kjæreste kommer vi jo mest sansynlig til å ha sex (haster meg ikke til å ha sex men tar det som deg kommer det viktigeste for meg er at jeg mister jomfrudommen med en jeg bryr meg om å vi har god kommunikasjon og jeg stoler på han) men siden han er 18 kan han bli straffet for det hva burde jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer