Hopp til hovedinnholdet

Kan en 18 åring bli straffet for å ha sex med en 14 åring?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei 14 år å jeg begynner å like en 18 År gammel gutt han liker meg å han er jævlig snill hyggelig og en jævlig god venn, kan snakke med han om alt og han er morsom han er ikke den peneste men bryr meg ikke . Har snakke sammen med han i 7 måneder og har møttt han flere ganger med venner på Lan og sånn men kan ikke bli sammen med han mamma og pappa hadde klikka og det hadde broren min å. En av vennene mine sa kanskje han er pedofil men pedofile liker jo pre pubecent men jeg fikk mensen når jeg var 10 har 70D i bh størrelse er 160 og 53 kg, og alle jeg møter sier jeg ser og oppfører meg mye eldre selv legen glemte jeg var 14 å fikk studentrabbat flere ganger.. og vis jeg skal ha en seriøs kjæreste kommer vi jo mest sansynlig til å ha sex (haster meg ikke til å ha sex men tar det som deg kommer det viktigeste for meg er at jeg mister jomfrudommen med en jeg bryr meg om å vi har god kommunikasjon og jeg stoler på han) men siden han er 18 kan han bli straffet for det hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 30.01.2019 10:47:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle