Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor kan jeg ikke være sammen med han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er usikker på om jeg tok riktig enme for dette, men jeg håper det går bra. Jeg har et svært betydningsfullt spørsmål. Jeg er forelsket i en som er 16 og han er forelsket i meg. Men i følge loven som læreren min sier, så r ikke det lov at vi blir sammen,fordi jeg ikke er over 16, og det syntes jeg er innmari teit. Hvorfor skal andre bestemme om vi kan bli sammen eller ikke? Alle i klassen min, inkludert læreren, sier at jeg ikke kan bli sammen med han. Hvorfor er det sånn?

SVAR

Besvart 12.02.2019 16:27:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle