Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg gjøre det slutt med kjæresten? Bør jeg bli sammen med en på 17?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente på alder 14 her og ja jeg har ett lite problem... jeg har en kj akkurat nå som jeg føler at er mer som en bror.. jeg bryr meg om han og tørr ikke slå opp, og i tilleg liker jeg en gutt på alder 17 år... jeg og kjen min har nå vært sammen i 6 år og det føles litt rart og bare kaste bort de 6 årene.. men så føler jeg ikke den gnisten som vi hadde for 1 år siden.. og venninna mi sier at jeg ikke kunne vært sammen med han på 17 år fordi det er ulovlig.. Er det sant?

SVAR

Besvart 25.05.2019 12:27:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
account_circle