Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 15 år og veldig glad i en gutt som er 23 år, hva tenker dere om det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har et sånn problem og trenger råd. jeg blir 15 snart og jeg har blitt veldig glad i en gutt som er snart 23. jeg ble først kjent men han når han var sammen med en som var jevnalder med seg selv, men de bodde langt fra hverandre og møttes ikke ofte og gjennom felles venner ble jeg og han bedre kjent og jeg ble forelsket. vi snappet sammen om kveldene og fikk et enda nærmere forhold etter det. det endte opp med at jeg lå over til han en kveld og dette kunne jeg ikke si til noen men jeg sa det til noen av mine nærmeste og det kom ut og ble et stort greie av det. når det kom til kjæresten hans så slo hun opp og han ble ganske irritert på meg, men vi møttes på en fest sammen og snakket det ut og begynte og snakke sammen igjen men han vil men også ikke ha en fast greie med meg for han er redd for hvordan andre reagerer og hvis foreldrene mine kommer til og tenke (de er helt greie med det) Kan jeg plis få høre hva dere tenker om dette jeg er gla i han men jeg vet ikke hva vi skal gjøre

SVAR

Besvart 02.06.2019 22:13:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle