Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg ha kjæreste og samtidig ha et godt forhold til foreldrene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 16år som for noen måneder siden har flyttet ut hjemmefra, dette gjorde jeg mest fordi jeg aldri har hatt så bra forhold med foreldrene mine og den beste måten og fikse det på er og ikke bo med dem og heller bli glad for og se dem en gang i blant. dette funker veldig bra så langt og har nå et veldig sundt forhold med dem. men jeg har i en veldig lang stund hatt en venn over nette som jeg har pratet mer og mer med, det har sikkert holdt på i et år nå men det er først nå for tiden at det har økt veldig og begge kjenner på at det muligens er litt sterkere følelser inni bildet, dette var veldig lite planlagt siden hann er så mye eldre enn meg, men nå har det bare skjedd... jeg er veldig redd for og fortsette dette forholdet siden jeg vet foreldrene mine ikke hadde likt det, jeg vil være ærlig med dem. men om jeg skal få være med han jeg liker og ha et hyggelig forhold til dem må det være hemmelig. har dere noen tips?

SVAR

Besvart 23.09.2019 20:52:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle