Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sammen med en gutt på 17, og mamma aksepterer ikke forholdet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 13 år, jeg har en kjæreste på 17 år som jeg er veldig glad i men mamma liker ikke forholde vårt helt henne sier at det er unormalt at en gutt på 17 liker en jente på 13 år, henne sier også at hvis jeg og han har sex anmelder henne han. mamma aksepter ikke forholde vårt men det gjør pappa, jeg bor hos pappa men mamma sier fortsatt at henne ikke liker at jeg møter han og er med han, jeg har vært sammen med han i snart 2 månder og begge sier at vi er veldig glad i hverandre. hva skal jeg gjøre? skal jeg høre på mamma og slutte å være med han eller skal jeg gjøre som jeg vil?

SVAR

Besvart 13.10.2019 09:38:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle