Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt som er ett år eldre enn meg, og har rykte på seg for å være "player". Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er ei jente på 13 som lurer veldig på noe; Jeg var med en veninne som er 1 år eldre på skolen. Der ble jeg litt kjent med en gutt på trinne hennes, Han var veldig kjekk, men jeg gjorde ikke noe styr ut av det før jeg kom hjem til byen. Der fikk jeg msn hans og vi pratet og pratet og han sendte hjert(<3),kyssemunn( ;*), og mange søte komentarer. Jeg snakket med veninnen min om dette og hun sier at jeg bør passe meg for han er sånn til mange, og han er player... men da jeg var med på skolen så sa han til veninnen min at jeg var søt.. Så klarte veninnen min å overtale meg til at hun kan si til han at jeg er betatt.. Han ble veldig still og sånt, helt til jeg begynte å snakke som før.. Men jeg vet ikke om han liker meg eller og han bare er snill? Jeg blir jo mer betatt fordi jeg ikke er vant til gutter som sender komplimenter og sånt! Plis hjelp? Klem forelsket jente

SVAR

Besvart 04.06.2009 14:33:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er lesbisk, bifil eller homofil og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle