Hopp til hovedinnholdet

Er det for stor aldersforskjell mellom oss?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) for noen månder siden begynte jeg å snakke med en gutt som var 02. etter vi hadde snakket en stund begynte vi å "holde på" , han ble kjent med mine venner og jeg med hans ogsånn siden vi var på vei til å bli sammen. (han bor 4t unna) også en dag fant jeg ut at han trodde jeg var 1år eldre enn det jeg er, har ikke sagt noe om at jeg er eldre enn jeg er. Da ble han drittsur og sa at han ikke kunne vere sammen med en som var "så mye yngre" enn han, så vi sluttet å snakke så mye og hadde bare streak ogsånn. for noen uker siden møtte jeg han etter han hadde mast om at vi måtte møtes igjen. Når jeg hadde komt hjem sa han at jeg var fin og begynte å flørte med mg, han pleier å si at han er glad i meg. Jeg har prøvd å komme over han, men hver gang han snakker med meg kjenner jeg at jeg fortsatt liker han, har sagt d til han. Hva skal jeg gjøre?Er det for stor aldersforskjell på 05 og 02 (14 og 17)? noe jeg kan gjøre for å få han tilbake?

SVAR

Besvart 18.12.2019 15:15:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle