Hopp til hovedinnholdet

Er det noe feil at jeg er sammen med han? Han er 17 år og jeg er 15 år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år fylte det akkurat. Jeg bare lurer på en ting. Jeg har blitt litt forelska i en gutt som er 17 år, jeg kan se at han får litt følelser for meg også. Vi snakker veldig mye på telefon og FaceTime. Er det no feil at jeg er sammen med han, når han er 2 år eldre enn meg. Jeg har blitt såpass moden, men blir det feil å være sammen med han. Han er tross alt litt eldre enn meg... Kan foreldrene si noe til meg som gjør at jeg ikke kan være med han? Vi tenker å møtes snart også. Jeg bare fikk sånn tanke. Takk for svar!!

SVAR

Besvart 08.01.2020 18:05:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle