Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor kan jeg ikke få eldre gutter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 12 år, altså født i 2007, men blir snart 13. Jeg har et irriterende problem. Hvis jeg faller for gutter, er det ofte for 05 eller 06 gutter som ikke liker meg fordi jeg er 07.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, og det er så irriterende fordi dette alltid er sånn det skjer: Jeg legger til kjekke gutter jeg får av venner, snakker med de og vet de er 05-06, jeg crusher litt på dem og prøver så godt jeg kan å få dem, hehe. De spør hvilket kull jeg er etter vi har blitt godt kjent og jeg liker dem, men når jeg sier jeg er 07, blokker de meg.. noen tips?

SVAR

Besvart 08.01.2020 09:17:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle