Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ulykkelig forelsket og har fått selvmordstanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ulykkelig forelsket i ei jente som er 9 år eldre enn meg... Jeg tenker på henne hver dag, hører på musikk, synger, drømmer, skriver og snakker stadig om henne. Jeg har ikke sett henne på ca et halvt år, men jeg er fremdeles like forelsket. Jeg ser etter henne hver dag, og hvis jeg har en dårlig dag, og jeg ser en lik bil som hun har, blir jeg så blid:) Spesielt hvis det er henne. Jeg tror det å se henne igjen er det eneste som kan gjøre meg glad igjen, men det føles som at familien min prøver å unngå at jeg møter henne.. I september fortalte moren at hun hadde fått seg kjæreste på jobben. Jeg føler meg deprimert og knust på grunn av dette. Jeg skjønner det ikke, men når alle jeg har snakket med om dette sier at jeg må gå videre, vil jeg ikke det. Jeg har ofte selvmordstanker og har lyst til å dø.. Jeg føler at hun jeg er forelsket i ville blitt lykkeligere hvis jeg forsvant, men jeg vet at de fleste ville blitt lei seg da..

SVAR

Besvart 05.01.2020 15:31:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle