Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet jeg at eks-kjæresten min fortsatt elsker meg etter 4 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I alle 4 årene etter bruddet m meg og exen, så har exen alltid tatt kontakt. Jeg hsr støtet han bort. Nå i år har jeg bestemt meg for å gå all in på et vennskap m han. Mye kontakt i et par uker via sms, og han har innrømt at hab fortsatt elsker meg og at han har følelser for meg. Jeg fikk litt sjokk, og var ikke forberedt på detge (spesielt siden han er 40 år, og d er stor aldersforskjell mellom oss) , men føler d samme. Forrige gang jeg møtte han, så holdt han meg i hendene. Jeg ble helt satt ut. Han ga meg en klem, og når klemmen var ferdig, holdt han på å kysse meg. Dette kom veldig brått på, så jeg ble satt ut, og kysset hab ikke, Men d endte m et kyss tilslutt. Jeg er vanvittig forelsket i mannen, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Har kalde føtter for å møte hab igjen. Spesielt når vi savner å ha sex m hverandre. Tenk hvis jeg ikke er som for 4 år siden sier jeg. Da svarer han, men jeg elsker deg akkurat som du er. Det vil jeg alltid gjøre. Elsker han meg virkelig?

SVAR

Besvart 14.01.2020 12:38:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle