Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg forklare mamma som kommer til å bli kjempe skeptisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15 år. Jeg har forelsket meg veldig i en 23 år gammel gutt. Han liker meg også. Så vi har en greie sammen. Siden han er så mye eldre en meg tørr jeg ikke å si noe til mamma eller venner. Han er en kjempe fin gutt jeg har kjent siden jeg var liten. Han bryr seg virkelig om meg og jeg føler meg trygg på han. Så hva burde jeg gjøre? Hvordan kan jeg forklare mamma som kommer til å bli kjempe skeptisk? Takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 16.01.2020 07:48:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle