Hopp til hovedinnholdet

Går det an å være sammen med en 12 åring når jeg er 15 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og en gutt har kjent værandre siden vi var småe og jeg føler at jeg har blitt sikkelig glad i han og han betyr mye for meg og jeg bryr meg virkelig om han i fjor sommer så fikk jeg følelser for han... også nå har jeg fått tilbake følelsene for han men vil liksom ikke ta det opp med han fordi jeg er redd for at vennskapet vårt blir ødelagt. og jeg veit ikke om han liker meg og han er min aller aller beste venn har sagt til han at jeg liker han og han veit det og nå får jeg bare mer følelser for han og han har blitt mobba første året på barneskolen men det blir liksom for dumt og like en 12 åring... går det ann og være sammen med en 12 åring når jeg er 15?!?! trenger noen tips og råd og jeg har gjort alt for at han skal ha det bra og jeg savner han utrolig mye....

SVAR

Besvart 21.01.2020 09:03:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle