Hopp til hovedinnholdet

Hva er konsekvensene av å rømme hjemmefra?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år å jeg vil rømme hjemmefra fordi foreldrene mine skjønne ikke hvor glad jeg er i kjæresten min som er 18 år å de sier at jeg ikke får lov til å være sammen med han fordi han er 18 å jeg er 14 å dt er så sårende at de ikke skjenner hvor glad vi er i hverandre men jeg vet jo at de bare vil mitt beste og beskytte meg men jeg vil være sammen med han fordi han betyr alt for meg så jeg skal rømme til han å hva kan konsekvensene være hvis jeg rømme å noen finner meg sånn som politiet foreksempel? Kan jeg havne på instutisjon elr noe sånt? For jeg vil bli innlagt et sted dær jeg kan snakke med noen som forstår meg for hvis jeg ikke får lov til å være sammen med han så tar jeg livet mitt....

SVAR

Besvart 05.02.2020 10:36:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle